Välj en sida

Takbyte och byggservice i Uppsala, respektive Enköping

Takbyte i Uppsala

Är du intresserad av att få hjälp med ett takbyte och bor i eller i närheten av Uppsala? I så fall har du kommit fullständigt rätt. 84 Bygg AB är ett företag, som har anställda, som arbetar noggrant, men ändå effektivt, för att åstadkomma ett så optimalt resultat som möjligt för dig som kund. 84 Bygg AB är det ypperliga valet, om man värdesätter kvalitet framför kvantitet. Med vår hjälp blir det enkelt och kostnadseffektivt att få ett nytt och modernt tak till sin villa eller annan byggnad.

Byggservice i Enköping

Du är månde intresserad av att få hjälp med någonting som innefattar hjälp med byggservice i Enköping eller i någon annan stad eller ort i dess närhet? I så fall har du kommit helt rätt. Vårt företag, 84 Bygg AB, genomför bygguppdrag av varierande karaktär och dignitet. Det innebär sålunda att man kan anlita oss, oavsett om man vill ha hjälp med ett litet projekt eller om man behöver desto mer omfattande hjälp. Vi är experter på alla delar av byggbranschen. Du som vänder dig till oss kan alltid lita på att du får den hjälp, som du är i behov av inom bygg och snickeri.

ROT-avdrag

Om du är en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget, vilket är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden, när de anlitar ett byggföretag likt vårt, 84 Bygg AB. I skrivande stund kan man dra av 30 procent med hjälp av ROT-avdraget. Om du har någon fråga eller fundering kring ROT-avdraget, så tveka inte att höra av dig till oss på 84 Bygg AB. Vi har många års erfarenhet av arbete med ROT-avdraget, så vi kan det mesta som rör detta.